http://livepage.apple.com/
>> Studio../Studio.html
>> biography../Biography.html
>> home
>> what we do../What_we_do.html
>> links../Links.html
>> contact ../Contact.html
Welkom op martinboer.nl

Op deze site vind je alle informatie over de DJ werkzaamheden en de studio van Martin Boer. Martin Boer is al ruim 20 jaar gespecialiseerd in dance producties, remixes, (video) megamixes, fitness mixes (32 count), digital editing & (CD) mastering, jingles, commercials, audio presentaties en DJ / VJ werkzaamheden.


Al op 17 jarige leeftijd scoorde Martin Boer als DJ zijn eerste internationale hit met de Fun Fun Mega Hit Mix. Daarna volgde een indrukwekkende carrière als producer, DJ en technicus voor uiteenlopende projecten in de internationale muziek, radio en televisie industrie.

Het meest in het oog springende project uit de studio van Martin Boer is de over de hele wereld bekende dance-act 2 Brothers on the 4th floor. Tevens vergaarde Martin internationale faam als DJ door zijn megamixes voor de beroemde Turn Up The Bass en Megadance compilatie series van Arcade. Ook Martin’s radiomixen voor o.a. 3FM, Radio Veronica (Into the groove) en NPO Radio 2 (Soul Sensations Mix) zijn zeer geliefd bij een groot publiek.


Naast zijn studio werkzaamheden is Martin Boer ook te boeken als DJ. Hierbij combineert hij de muziek desgewenst met videoclips en visuals voor een spectaculaire multimedia belevenis op de dansvloer. Mail of bel Martin voor meer (boekings)informatie.


News
DJ-ING, MIXING, MASTERING, AUDIO & VIDEO PRODUCTIONS
 
Blog Summary Widget
Copyright: 2012 www.martinboer.nlmailto:info@martinboer.nl?subject=Copyright%20website
>> discography../Discography.html